LERARENQUARK

Lerarenquark

Een aantal jaren geleden bracht cabaretier Robert Brouwer in de Apeldoornse Schouwburg in opdracht drie maal een programma van een half uur, geheel en alleen over leraren en het onderwijs. Zo'n 800 leraren genoten van de uitbeeldingen van diverse types leraren: veel mimiek, veel Robert Brouwer: Lerarenquark grappen, veel onderwijs. Naar aanleiding van dit zeer succesvolle optreden kreeg Robert talloze verzoeken hetzelfde programma te komen spelen op onderwijsdagen, fusiebesprekingen, personeelsfeesten en vele andere gelegenheden op middelbare scholen en basisscholen.

Afhankelijk van de wensen van de school kon Robert -overigens zelf afkomstig uit het onderwijs- het programma enigszins toespitsen op een specifieke gelegenheid of situatie. Ook wist hij met behulp van delen uit zijn theaterprogramma 'Quark' de voorstelling uit te breiden tot een maximale lengte van 80 minuten.
Wegens het succes van dit oorspronkelijk eenmalige project is deze voorstelling over leraren een geheel eigen leven gaan leiden. Onder de titel 'Lerarenquark' willen wij u graag de mogelijkheid bieden dit programma te boeken.

« terug naar "informatie"