PRIMAIR ONDERWIJS

Filmpje Ananas

klik hier of op het icoon

Klik voor filmpje Ananas

Filmpje Vlees

klik hier of op het icoon

Klik voor filmpje Vlees

Filmpje Boemerang

klik hier of op het icoon

Klik voor filmpje Boemerang

Boemerang, Vlees en Ananas voor groep 5, 6, 7 en 8

Dit drietal voorstellingen staat garant voor een hoop plezier bij de basisschoolleerlingen, maar raken ook aan specifieke thema's.
Vlees zit vol verbasterde spreekwoorden, gezegden, leuzen en slogans, en is daarnaast makkelijk te koppelen aan het thema pesten. Ook Ananas is te koppelen aan pesten, maar gaat ook over gezond en ongezond eten. Boemerang gaat over de druk van ouders op kinderen om te presteren.

publiciteitsmateriaal en uitgebreide lesbrieven

Van alle drie voorstellingen worden bij elke boeking kosteloos posters verstrekt. Ook zijn er lessenseries beschikbaar, die aansluiten bij de thema's van de voorstellingen:

De lessenseries zijn extra, en niet noodzakelijk om de voorstelling te begrijpen of leuk te vinden. Op aanvraag mailen wij u een docentenversie en een setje kopieerbare werkbladen voor de leerlingen toe.

prijzen basisonderwijs

Eerste voorstelling: € 425,- uitkoopsom, exclusief reiskosten à € 0,30 per km af Groningen (met een maximum van € 150,-), exclusief 6% btw. Tweede/derde/vierde voorstelling op dezelfde dag: € 345,- per voorstelling exclusief 6% btw.

maximaal aantal leerlingen

Vanwege het karakter van de voorstellingen — cabaret, met veel mimiek en heel veel grappen — kan Robert makkelijk grote groepen leerlingen aan. We hanteren dan ook GEEN MAXIMUM aan het aantal leerlingen bij de voorstelling.
Het maximum aantal voorstellingen op een dag is vier.

tijdsduur

De voorstellingen hebben een lengte van ongeveer 45 minuten.

Lerarenquark

Lerarenquark is een voorstelling voor personeel in het onderwijs, over personeel in het onderwijs. Lerarenquark kan worden gespeeld met een lengte variërend van 20 tot 80 minuten.

Het Grote Basisschoolspel

Het Grote Basisschoolspel, gemaakt door Robert Brouwer, is Speelgoed van het Jaar 2011 geworden! Voor meer informatie over het spel, klik hier of op het item 'Het Grote Basisschoolspel'. Roberts tweede spel, Planes, race rond de wereld was winnaar van Het leukste spel van Nederland 2013.
Robert neemt altijd een spel mee naar een voorstelling, als cadeau aan de school!

gratis voorstelling

Er wordt flink bezuinigd op onderwijs, én op cultuur. Een goed moment om als theatergroep en school de handen ineen te slaan!
Omdat scholen over het algemeen zeer enthousiast zijn over onze voorstellingen, willen wij de scholen die ons bij andere scholen aanbevelen graag belonen. Voor elke aanbeveling die resulteert in een boeking op een andere school, ontvangt u van ons een sticker die recht geeft op een korting van 10%. Zo kunt u korting op een volgende boeking sparen, die in principe kan oplopen tot 100%, en dat is een GRATIS VOORSTELLING!

« terug naar "informatie"