VOORTGEZET ONDERWIJS

Filmpje Stofzuigers

klik hier of op het icoon

Klik voor filmpje Stofzuigers

Filmpje Vlees

klik hier of op het icoon

Klik voor filmpje Vlees

Filmpje Ananas

klik hier of op het icoon

Klik voor filmpje Ananas

Filmpje Bijt

klik hier of op het icoon

Klik voor filmpje Bijt

Stofzuigers, Vlees, Ananas, Boemerang en Bijt

De voorstellingen Boemerang, Ananas en Vlees zijn geschikt voor de onderbouw (België: 1e graad).
Stofzuigers is geschreven voor de 3e en 4e klassen vmbo, maar kan vanwege het beeldende karakter ook prima voor onderbouw vmbo tot en met 3e klas vwo (België: 1e/2e graad).
Bijt is bedoeld voor de klassen 4 t/m 6 (België: 2e/3e graad), maar kan worden aangepast aan lagere klassen.
Bovenstaande aanduidingen zijn richtlijnen; afhankelijk van omstandigheden en niveau van de leerlingen kunnen deze grenzen in overleg worden overschreden.

tijdsduur

Alle vijf jongerenvoorstellingen hebben een lengte van ongeveer 50 minuten. In overleg kan de lengte iets verkort worden als de voorstelling binnen een lesuur moet passen.
Voor voorstellingen in de avond kan de voorstelling iets verlengd worden, en voorzien van een pauze.

Lerarenquark

Lerarenquark is een voorstelling voor personeel in het onderwijs, over personeel in het onderwijs. Lerarenquark kan worden gespeeld met een lengte variërend van 20 tot 80 minuten.

faciliteiten

Alle voorstellingen zijn eenvoudig aanpasbaar aan minder uitgebreide faciliteiten. Bij elke voorstelling komt een technicus mee, en een uitgebreide licht- en geluidinstallatie. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

publiciteitsmateriaal en lesbrieven

Van alle vijf jongerenprogramma's worden bij elke boeking kosteloos posters verstrekt. Ook zijn er lessenseries beschikbaar, die aansluiten bij de thema's van de voorstellingen:

prijzen voortgezet onderwijs

Eerste voorstelling: € 995,- uitkoopsom, exclusief reiskosten à € 0,30 per km af Groningen (met een maximum van € 150,-), exclusief 6% btw. Tweede/derde/vierde voorstelling op dezelfde dag: € 495,- per voorstelling exclusief 6% btw.

cultuurkaart

Alle voorstellingen kunnen als collectieve activiteit geheel of gedeeltelijk worden betaald via het centrale budget van de cultuurkaart. Klik voor meer informatie op het logo van de cultuurkaart.

gratis voorstelling

Er wordt flink bezuinigd op onderwijs, én op cultuur. Een goed moment om als theatergroep en school de handen ineen te slaan!
Omdat scholen over het algemeen zeer enthousiast zijn over onze voorstellingen, willen wij de scholen die ons bij andere scholen aanbevelen graag belonen. Voor elke aanbeveling die resulteert in een boeking op een andere school, ontvangt u van ons een sticker die recht geeft op een korting van 10%. Zo kunt u korting op een volgende boeking sparen, die in principe kan oplopen tot 100%, en dat is een GRATIS VOORSTELLING!

maximaal aantal voorstellingen

Het maximum aantal voorstellingen op dezelfde dag is vier. Twee voorstellingen vlak achter elkaar is geen probleem, tussen een tweede en een derde voorstelling moet een pauze worden ingebouwd van minimaal 30 minuten.
Het is ook mogelijk om verschillende voorstellingen te spelen op dezelfde dag, met inachtneming van een pauze van minimaal 45 minuten tussen deze voorstellingen in, voor de decorwisseling en het ombouwen van licht/geluid.

België

Voor optredens in België hanteren wij de volgende prijzen: € 1195,- voor de eerste voorstelling, € 495,- voor elke volgende voorstelling. Hierin zijn de reiskosten inbegrepen, en hier komt geen btw meer bij. Ons telefoonnummer vanuit België is:
00.31.50.3141981

« terug naar "informatie"