Ejaculonimóóó

MAAKT ALLE THERAPIE OVERBODIG

Ejaculonimóóó is een ontzettende leuke en melige voorstelling. Door de inrichting van de speelplek, rood licht en rode doeken, wanen de bezoekers zich echt in een collectieve baarmoeder waarin alle problemen van het dagelijkse leven gegarandeerd opgelost zullen worden.

“Heeft u wel een last van een dipje? Heeft u wel eens het gevoel dat u een loser bent? Zit uw huwelijk in een impasse? Of heeft u gewoon wat last van deconstructieve spanningen in het depressiegebeuren? In Ejaculonimóóó voert cabaretier Robert Brouwer u terug naar de baarmoeder, naar die oase van rust en geborgenheid, waar alle duistere gevoelens zullen smelten als sneeuw voor de zon.

Uitstulpende schuldcomplexen worden de kop ingedrukt, jeugdtrauma’s zullen ontknopen tot lachwekkend overzichtelijke obstakels, uw angsten zullen oplossen in een zee van universeel bewustzijn…

Laat u aan deze reis langs innerlijke oergevoelens, terug gaan naar de bron van uw bestaan. Zie terug hoe u ooit bent verwekt, hoe ook u ooit de grote triatlon naar de eicel heeft volbracht. Herbeleef uw eigen geboorte, en gelouterd zult u deze voorstelling verlaten, in het volle besef dat deze voorstelling jaren van therapie voorgoed overbodig zal maken.”

Wat anderen zeggen:
“Nooit meer een loser, nooit meer in therapie!”
“Gooit uw leven volledig om!”
“Deskundig, volgens deskundigen”
“Lost alle dipjes die niet bij chips geserveerd worden op!”
“Tevens geschikt als seksuele voorlichting voor uw kinderen.”

Informatie

Robert heeft een eigen tent tot zijn beschikking waar hij de voorstelling meerdere keren per dag in kan spelen. De voorstelling kan variëren van 20 tot 40 minuten.

 –

Ejaculonimóóó is al gespeeld op:

Sonsbeek Theater Avenue
Noorderzon in Groningen

 –

Bekijk hieronder een korte impressie van Ejaculonimóóó.