Prijzen en informatie - Primair Onderwijs

Prijzen
Eerste voorstelling: € 425,- uitkoopsom, exclusief reiskosten à € 0,30 per km af Groningen (met een maximum van € 150,-), exclusief 6% btw. Tweede/derde/vierde voorstelling op dezelfde dag: € 295,- per voorstelling exclusief 6% btw. Voor de voorstelling Lerarenquark, hanteren wij aangepaste prijzen. Voor details, neem contact met ons op. Alle prijzen zijn inclusief posters, lessenseries, techniek en wat er verder maar bij komt kijken. Wij nemen in principe alles zelf mee dat nodig is voor de voorstelling. Als u ons de zaal wijst, en een stopcontact, dan redden we ons volledig.

Voor groep 1 t/m 8 op dezelfde dag
Robert speelt regelmatig twee verschillende voorstellingen op dezelfde dag. Dat betekent dat ’s ochtends een voorstellingvoor groep 1 t/m 4 spelen en ’s middags een andere voorstelling voor groep 5 t/m 8 (of andersom) geen enkel probleem is. Het maximum aantal voorstellingen op dezelfde dag is vier.

Maximaal aantal leerlingen
Vanwege het karakter van de voorstellingen (snel, flitsend cabaret) kan de voorstelling prima gespeeld worden voor grotere groepen. Er is geen maximum aan het aantal leerlingen.

Thema’s
De cabaretvoorstellingen staat garant voor een hoop plezier bij de basisschoolleerlingen, maar raken ook aan specifieke thema’s. Vlees zit vol verbasterde spreekwoorden, gezegden, leuzen en slogans, en is daarnaast makkelijk te koppelen aan het thema pesten. Ook Ananas is te koppelen aan pesten, maar gaat ook over gezond en ongezond eten. Boemerang gaat over de druk van ouders op kinderen om te presteren. Spaghetti gaat over (on)gezond eten en afval.

Publiciteitsmateriaal en uitgebreide lesbrieven
Van alle drie voorstellingen worden bij elke boeking kosteloos posters verstrekt. Ook zijn er lessenseries beschikbaar, die aansluiten bij de thema’s van de voorstellingen:

  • Over spreekwoorden en gezegden (bij Vlees)

  • Over (on)gezonde voeding (bij Ananas)

  • Over pesten (bij Ananas en Vlees)

  • Over de druk van ouders (bij Boemerang)

  • Over theater en cabaret (bij elke voorstelling) 

De lessenseries zijn extra, en niet noodzakelijk om de voorstelling te begrijpen of leuk te vinden. Op aanvraag mailen wij u een docentenversie en een setje kopieerbare werkbladen voor de leerlingen toe. 

Lerarenquark
Lerarenquark is een voorstelling voor personeel in het onderwijs, over personeel in het onderwijs. Lerarenquark kan worden gespeeld met een lengte variërend van 20 tot 80 minuten.

België
Voor optredens in België hanteren wij de volgende prijzen: € 625,- voor de eerste voorstelling, € 295,- voor elke volgende voorstelling. Hierin zijn de reiskosten inbegrepen, en hier komt geen btw meer bij. Ons telefoonnummer vanuit België is: 00.31.50.3141981

Gratis voorstelling
Er wordt flink bezuinigd op onderwijs, én op cultuur. Een goed moment om als theatergroep en school de handen ineen te slaan!
Omdat scholen over het algemeen zeer enthousiast zijn over onze voorstellingen, willen wij de scholen die ons bij andere scholen aanbevelen graag belonen. Voor elke aanbeveling die resulteert in een boeking op een andere school, ontvangt u van ons een sticker die recht geeft op een korting van 10%. Zo kunt u korting op een volgende boeking sparen, die in principe kan oplopen tot 100%, en dat is een GRATIS VOORSTELLING!

Het Grote Basisschoolspel
Het Grote Basisschoolspel, gemaakt door Robert Brouwer, is Speelgoed van het Jaar 2011 geworden! Voor meer informatie over het spel, klik hier of op het item  ‘spellen’. Roberts tweede spel, Planes, race rond de wereld was winnaar van Het leukste spel van Nederland 2013. Robert neemt altijd een spel mee naar een voorstelling, als cadeau aan de school!