Prijzen en informatie - Voortgezet Onderwijs

Prijzen
Eerste voorstelling: € 895,- uitkoopsom, exclusief reiskosten à € 0,30 per km af Groningen (met een maximum van € 150,-), exclusief 6% btw. Tweede/derde/vierde voorstelling op dezelfde dag: € 395,- per voorstelling exclusief 6% btw. Voor LWOO, VSO en PrO, en voor de voorstelling Lerarenquark, hanteren wij aangepaste prijzen. Voor details, neem contact met ons op. Alle prijzen zijn inclusief posters, lessenseries, techniek en wat er verder maar bij komt kijken. Wij nemen in principe alles zelf mee dat nodig is voor de voorstelling. 

Cultuurkaart
Alle voorstellingen kunnen als collectieve activiteit geheel of gedeeltelijk worden betaald via het centrale budget van de cultuurkaart. Klik HIER voor meer informatie over de cultuurkaart.

Maximaal aantal leerlingen en voorstellingen
Vanwege het karakter van de voorstellingen (snel, flitsend cabaret) kan de voorstelling prima gespeeld worden voor grotere groepen. Het maximum aantal leerlingen hangt dan ook af van het type zaal en de doelgroep. Het maximum aantal voorstellingen op dezelfde dag is vier. Dat kunnen ook twee verschillende voorstellingen zijn.

Faciliteiten
Alle voorstellingen zijn eenvoudig aanpasbaar aan minder uitgebreide faciliteiten. Bij elke voorstelling komt een technicus mee, en een uitgebreide licht- en geluidinstallatie. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Thema’s
De cabaretvoorstellingen staat garant voor een hoop plezier bij de leerlingen, maar raken ook aan specifieke thema’s.
Vlees zit vol verbasterde spreekwoorden, gezegden, leuzen en slogans, en is daarnaast makkelijk te koppelen aan het thema pesten. Ook Ananas is te koppelen aan pesten, maar gaat ook over gezond en ongezond eten. Boemerang gaat over de druk van ouders op kinderen om te presteren. Bijt gaat over de moed om voor jezelf op te komen.

Publiciteitsmateriaal en lesbrieven
Van alle vijf jongerenprogramma’s worden bij elke boeking kosteloos posters verstrekt. Ook zijn er lessenseries beschikbaar, die aansluiten bij de thema’s van de voorstellingen:

  • Over spreekwoorden en gezegden (bij Vlees)

  • Over (on)gezonde voeding (bij Ananas)

  • Over pesten (bij Ananas en Vlees)

  • Over de druk van ouders (bij Boemerang)

  • Over theater en cabaret (bij elke voorstelling) 

De lessenseries zijn extra, en niet noodzakelijk om de voorstelling te begrijpen of leuk te vinden. Op aanvraag mailen wij u een docentenversie en een setje kopieerbare werkbladen voor de leerlingen toe. 

Tijdsduur
Alle vier jongerenvoorstellingen hebben een lengte van ongeveer 50 minuten. In overleg kan de lengte iets verkort worden als de voorstelling binnen een lesuur moet passen. Voor voorstellingen in de avond kan de voorstelling iets verlengd worden, en voorzien van een pauze.

Lerarenquark
Lerarenquark is een voorstelling voor personeel in het onderwijs, over personeel in het onderwijs. Lerarenquark kan worden gespeeld met een lengte variërend van 20 tot 80 minuten.

Gratis voorstelling
Er wordt flink bezuinigd op onderwijs, én op cultuur. Een goed moment om als theatergroep en school de handen ineen te slaan! Omdat scholen over het algemeen zeer enthousiast zijn over onze voorstellingen, willen wij de scholen die ons bij andere scholen aanbevelen graag belonen. Voor elke aanbeveling die resulteert in een boeking op een andere school, ontvangt u van ons een sticker die recht geeft op een korting van 10%. Zo kunt u korting op een volgende boeking sparen, die in principe kan oplopen tot 100%, en dat is een GRATIS VOORSTELLING!

België
Voor optredens in België hanteren wij de volgende prijzen: € 1095,- voor de eerste voorstelling, € 395,- voor elke volgende voorstelling. Hierin zijn de reiskosten inbegrepen, en hier komt geen btw meer bij. Ons telefoonnummer vanuit België is: 00.31.50.3141981