Prijzen en informatie - Voortgezet Speciaal Onderwijs

Vlees, Ananas en Boemerang
Robert heeft drie voorstellingen die zowel geschikt zijn voor de bovenbouw van het basisonderwijs als (aangepast) voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Vanwege het karakter van de voorstellingen – cabaret, met veel mimiek, niet te moeilijke grappen en een duidelijke articulatie – zijn deze voorstellingen ook zeer geschikt gebleken voor het speciaal onderwijs, lwoo en PrO. De cabaretvoorstellingen raken aan specifieke thema’s, maar staat vooral garant voor een hoop plezier bij de leerlingen. Robert heeft ondertussen tientallen malen gespeeld voor diverse groepen van het speciaal onderwijs, en altijd met erg veel plezier.

Prijzen speciaal onderwijs
Vanwege het vaak kleinschalige karakter van de voorstellingen op een zelfstandig vso/pro/lwoo met een gering leerlingenaantal, gecombineerd met de goede ervaringen die wij hebben op deze scholen, hebben wij besloten de voorstellingen op deze vormen van onderwijs voor een aangepaste prijs aan te bieden.

-Optie 1: voorstelling met decor, geluidsinstallatie, in het licht van de zaal: € 425,- uitkoopsom, exclusief reiskosten à € 0,30 per km af Groningen (met een maximum van € 150,-), exclusief 6% btw. Tweede/derde/vierde voorstelling op dezelfde dag: € 295,- per voorstelling exclusief 6% btw.

-Optie 2: voorstelling met decor, licht- en geluidsinstallatie, en lichttechnicus: € 625,- uitkoopsom, exclusief reiskosten à € 0,30 per km af Groningen (met een maximum van € 150,-), exclusief 6% btw. Tweede/derde/vierde voorstelling op dezelfde dag: € 395,- per voorstelling exclusief 6% btw.

Cultuurkaart
Alle voorstellingen kunnen als collectieve activiteit geheel of gedeeltelijk worden betaald via het centrale budget van de cultuurkaart. Klik HIER voor meer informatie over de cultuurkaart. Lees hier meer over de cultuurkaart.

Faciliteiten
Alle voorstellingen zijn eenvoudig aanpasbaar aan minder uitgebreide faciliteiten. Bij elke voorstelling komt een technicus mee, en een uitgebreide licht- en geluidinstallatie. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Tijdsduur
Alle drie jongerenvoorstellingen hebben een lengte van ongeveer 50 minuten. In overleg kan de lengte iets verkort worden als de voorstelling binnen een lesuur moet passen. Voor voorstellingen in de avond kan de voorstelling iets verlengd worden, en voorzien van een pauze.

Lerarenquark
Lerarenquark is een voorstelling voor personeel in het onderwijs, over personeel in het onderwijs. Lerarenquark kan worden gespeeld met een lengte variërend van 20 tot 80 minuten.

Gratis voorstelling
Er wordt flink bezuinigd op onderwijs, én op cultuur. Een goed moment om als theatergroep en school de handen ineen te slaan! Omdat scholen over het algemeen zeer enthousiast zijn over onze voorstellingen, willen wij de scholen die ons bij andere scholen aanbevelen graag belonen. Voor elke aanbeveling die resulteert in een boeking op een andere school, ontvangt u van ons een sticker die recht geeft op een korting van 10%. Zo kunt u korting op een volgende boeking sparen, die in principe kan oplopen tot 100%, en dat is een GRATIS VOORSTELLING!

België
Voor optredens in België hanteren wij de volgende prijzen: € 1095,- voor de eerste voorstelling, € 395,- voor elke volgende voorstelling. Hierin zijn de reiskosten inbegrepen, en hier komt geen btw meer bij. Ons telefoonnummer vanuit België is: 00.31.50.3141981